Despre

Despre bursa de job-uri job24.ro

Site web pentru cei care cauta meseriasi, profesionisti, specialisti, etc. sau pentru specialisti care vor sa gaseasca lucrari, un alt loc de munca, etc.

Site web utilizat de angajatori si angajati pentru a-si promova locurile de munca vacante catre solicitantii de locuri de munca si viceversa, locul unde solicitantii de locuri de munca gasesc de munca.

Solicitanții de locuri de munca pot cauta noi oportunitati de angajare in zona si profesia lor.

Pentru a nu ingreuna flow-ul pe site postarile nu necesita inscriere si respectiv autentificare.

Activarea, editarea, stergerea anuntului este posibila accesand link-urile de pe email-ul trimis dupa ce trimiteti anuntul spre publicare.

Site-ul are cateva categorii pe care le-am considerat de interes si care suporta update functie de interesul respectivei categorii.

Proiectul a fost pornit ca un utilitar care sa ajute pe cei ce cauta job si pe cei care au de oferit experienta si pricepere.

Si asta la un cost zero din partea utilizatorilor fie ei angajatori sau angajati!

Ne dorim ca flow-ul de informatii dintre cei ce solicita anumite servicii si ce ofera servicii sa fie continuu astfel daca intampinati probleme, va rog sa ne semnalati acestea la adresa info at app dot ro.

Accesul la acest site este nu este un drept ci un privilegiu si va rugam sa tratati ca atare acest lucru.

Respect pentru orele de munca ale programatorilor atat pentru a lansa site-ul cat si pentru intretinerea si hostingul acestui site.

Sunteti invitati sa postati toate anunturile voastre cu o singura rugaminte, sa va fie utile. Nu exista limite si nici nu credem ca vor fi, daca reguli de baza in utilizarea site-ului vor fi respectate.

Puteti posta anunturi de la: "Am nevoie de cutare", pana la "Am nevoie de mecanic in Bucuresti" sau "Rog ajutor in Sinaia, am pus motorina in loc de benzina", etc.

Dar si "Urgent nevoie de instalator in Brasov" sau "Ajutor, nu mai pot deschide usa de la casa", etc.

Cu acestea mesajul nostru sper ca a fost bine inteles si va uram sa nu aveti nevoie de ajutor! Dar daca totusi un impas va incearca postati pe job24 si gasiti persoana potrivita sa va ajute!

Cu multumiri,

job24.ro